Dresaj profesional pentru caini profesionisti

Noi invatam cainii sa inteleaga.

Despre noi

Ma numesc Dan Grajdeanu si sunt instructor dresor profesionist, practicant al acestei nobile meserii din anul 1998 in cadrul M.A.I. si ca pasiune de cand ma stiu.
De copil mi-am dorit sa ajung dresor si vanam articolele despre Scoala de dresaj Sibiu in revista Pentru Patrie, iar cand le gaseam le citeam de nenumarate ori.
Dragostea pentru caini m-a facut sa-mi urmaresc telul de a ajunge dresor. Ca adolescent am urmat cursurile de dresaj organizate de A.Ch.R.
M-am angajat la Scoala de dresaj Ciorani in anul 1998 unde am fomat sute de cupluri chinologice(om-caine) in specializarile:
- insotire
- paza
- urmarire
- detectare personae prinse sub daramaturi
- detectare droguri
- detectare explozivi
Dupa 5 ani, in anul 2003 am preluat ca instructor, cainii Jandarmeriei Prahovene unde activez si in prezent.
Am hotarat in anul 2000 sa imi pun experienta in slujba publicului larg si mi-am transformat pasiunea in afacere, deschizand o scoala de dresaj care s-a dezvoltat cu fiecare an ce a trecut, oferind urmatoarele servicii de cea mai buna calitate .

PERSONALUL
De dresajul si ingrijirea cainilor se ocupa numai familia noastra, adica eu, sotia Elena si fetita noastra Ana care este mereu dornica sa se implice in toate activitatile.
Eu ma ocup de dresaj, sotia de tot ce inseamna plimbarea cainilor, hranire, adapare, curatenie si supravegherea lor cand acestia se joaca in curte.

VA ASTEPTAM!